sunnuntai 14. toukokuuta 2017

Uusia makuja politiikkaan

Rouva sanoi, että Potkulautamies saa hakea marketista ainekset kaalimössöön. Vein Rouvan aamulla autolla Itä-Pasilaan ja paluumatkalla pysähdyin Arabian kauppakeskukseen. Parkkihallissa hissiin käveli nuorukainen, jonka katse oli naulittu älykännykkään. - Tarvitsetko sinä kävellessäsi navigaattorin apua, kysyin. - En, luen uutisia.

Olisi se somaa, jos ei tarvitsisi katsella maisemia, ihmisiä, ei sivuun, eteen eikä taakse: älykännykkästä näkisi kaiken.

Aikaisemmin viikolla olimme Rouvan kanssa ajelleet autolla Parkanoon ja takaisin. Muutaman tunnin automatka sujuu mukavasti radiota kunnellen. Ylen Tampereen radiossa pohdittiin, kuka valitaan Pirkkalan pormestariksi. Pirkkalan pormestari - rimmaa kuin kuin Parkanon parooni.

Pormestariin suhtautuu kuin aateliseen. New York on jopa nimennyt yhden lentokentistään kapungin entisen pormestarin, Fiorello H. Laguardian mukaan. Rovaniemi puolestaan muutti Lordi-yhtyeen euroviisuvoiton kunniaksi kaupungin keskustassa Sampo-aukion Lordin aukioksi.

No, marketista ostin kolme pientä varhaiskaalta, porkkanoita ja jauhelihaa, sika-nautaa. Ostin päärynöitäkin. Hedelmien kanssa kotona täytyi tehdä tavallista enemmän töitä: sen sijaan että olisin repinyt päärynästä irti tarran "Pirkka Luomu" jouduin repimään toisenkin, "Visit my Farm", joka oli pienempi kuin postimerkki ja kiinni kovalla liimalla. Pikkutarra oli päärynäfarmarin firman mainos.

Mikä ettei. Hedelmät on oiva alusta mainonnalle. Presidentinvaali on ensi vuoden tammikuussa ja eduskuntavaalit 2019 huhtikuussa. Puolueiden olisi nyt tutkittava Satokausikalenterista mitkä hedelmät ja vihannekset ovat tuolloin ajankohtaisia ja mikä kasvis sopisi puolueen tunnusvihannekseksi. On varaa mistä valita: punakaali, valkokaali, meloni vai omena.....

Varastovihanneksista löytyy aina lanttu. Lantun kylkeen ehdokkaan hymyilevä kuva ja rinnalle teksti:"Meillä Leikkaa!"

Syötävän hyvää, maukasta mainontaa!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti