lauantai 8. heinäkuuta 2017

Kirjattu pikakirje taivaaseen

Potkulautamies on saanut potkulautailla Arabian kauppakeskukseen, Viikkiin, Hakaniemen torille ja hakea kalaa, lihaa, vihanneksia ja juhannukseksi uusia kotimaisia perunoita, siiklejä. Varmistin, että juhannuksena meiltä ei ainakaan kesän herkku, uudet perunat lopu kesken. Eivät loppuneet, sillä niitä syötiin vielä viikko juhannuksen jälkeenkin - eivät ne enää kyllä kovin uusia olleet.

Semmosta tämä on, asioilla on tapana kasaantua. Joillekin kasaantuu tekemättömiä töitä, joillekin rahaa, joillekin valtaa, Eurooppaan pakolaisia, meille uusia perunoita ja Rouvalle sairauksia. Uutisiin on kasaantunut itsemurhaiskuja. Mitenkä on, riittääkö kaikille marttyyreille taivaassa neitsyitä?

Saksan Hampuriin kasaantui valtaa, G20-kokoukseen valtioiden päämiehiä ja EU:n edustajia - maailmalle jaetussa perhepotretissa on 31 miestä ja 4 naista. Suurin osa perhepotretin ihmisistä näyttää iloista ilmettä, muutama yrittää näyttää valtionpäämieheltä (ainakin Trump, Putin ja Erdogan).

Minusta tuntuu, että jumalat taivaassa ovat jotenkin tipahtaneet kärryiltä. Meillä täällä maan päällä järjestetään G20-kokouksia ja internet on parantanut (luulisin) tietotulvallaan ymmärtämisen edellytyksiä (ei ole). En tiedä montako jumalaa teitä siellä on, mutta suosittelen, että kutsuisitte koolle jumalien G20-kokouksen ja sopisitte porukalla, että taistelu sieluista lopuu tähän. Teillä on valta ja kaikkivoipa kyky, antakaa meille rauha.

Taivaalliseen kokoukseen osallistuisivat kahden superuskonnon jumalat: kristinuskon (2,1 miljardia kannattajaa) ja islamin ( 1,5 miljardia). Pienempien taivaallisten valtakuntien jumalista kokoukseen osallistuisivat lisäksi ainakin hindulaisuuden, shenismin, buddhalaisuuden, luonnonuskontojen (liittotaivas), Afrikan perinteisten uskontojen, sikhiläisyyden, spiritismin, juutalaisuuden, bahain, janalaisuuden ja shintolaisuuden jumalat.

Niin, ja jos teillä jumalilla siellä taivaassa on vaikea kommunikoida keskenänne, niin perustakaa suljettu facebook-ryhmä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti