maanantai 7. marraskuuta 2016

Sallitaan atomipommien räjäytys avaruudessa

Näitä blogeja kirjoitellessa joskus miettii: tykkääköhän näistä kukaan. Suhteellisesti ottaen ja pieneen otantaan perustuvaan tilastointiin perustuen ihan mukava määrä: kyllä sillä porukalla ainakin yksi minubussi täyttyisi. Niin ja kirjoittajalla pitäisi olla oma genre, mikä lie matelija sekin. Viis veisaan genrestä ja kirjoitan nyt mitä minä oikeasti ajattelen:

Muistan lukeneeni Hesarista lapsen kysymyksen: Mitä tapahtuu, jos atomipommin räjäyttää avaruudessa ? Asiantuntija selostaa lapselle vastausta tieteen näkökulmasta ja toteaa lopuksi, että kansainvälinen laki kieltää atomipommin räjäyttämisen avaruudessa. Eikö olisi parempi, että atomipommin räjäyttely olisi kielletty maapallolla. Minusta olisi ihan hyvä, että kaikki atomipommit vietäisiin Andromedan galaksiin ja räjäytettäisiin siellä.

Sitten meillä on tämä maahanmuuttokriisi, pakolaisia Afrikasta, moneen veneen mitalla. Ja sitten kun pitkän matkansa päätteeksi kaikista kauhuista selvinneenä pakolaiset päätyvät Suomeen syntyy kauhee mekkala. Kovasti ollaan sitä mieltä, että palatkoot sinne mistä tulivatkin.

Tässä kohtaa lukijan on hyvä muistaa, että mekin olemme kotoisin Afrikasta. Googletin: nykyiset ihmiset ovat kehittyneet afrikkalaisista esi-isistään - siis tyypeistä, jotka elivät 200 000 vuotta sitten. Mikä on ihanampaa kuin tavata ja tutustua kauan kadoksissa olleisiin sukulaisiin.

Sukulaisethan tässä hakevat apua sukulaisiltaan. Mutta, suomalaiset ovat sitä mieltä, että suku on pahinta: ystävät voi valita, mutta ei sukulaisia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti