torstai 2. helmikuuta 2017

Ystävänpäiviä tarjouksessa

Hyvää ystävänpäivää! Turha innostua huomauttelemaan, että ystävänpäivä on vasta lähes kahden viikon kuluttua. Kyllä se on jo nyt, noin markkinointimielessä. Kävin tänään nimittäin Arabian kauppakeskuksessa - Rouva oli sanonut, että Potkulautamies saa hakea K-marketista kananmunia. Kauppakeskuksen aulassa sesonkikauppias kasasi myyntipöydälle pieniä iloisia tavaroita myytäväksi. Kysyin, että mikä juhlapäivä nyt on tulossa. "Ystävänpäivä!"

Singaporessa, jos oikein muistan, joulukatu avataan jo heinäkuussa. Ho! ho! ho!

Hyvä ystävä, minun on pakko kertoa sinulle, että bussissa sain tänään taas uuden ystävän. Tämä ystävä on runsaan vuoden vanha. Hän katsoi minua ja minä häntä. Hymyilimme. Vilkutin ja hän vilkutti. Ystäväni leikki piilosta vetämällä välillä piponsa silmilleen. Kun lähdin bussista vilkutin ja ystäväni vilkutti.

Hyvä ystävä, älä nyt kuvittele, että vain vauvat olisivat avoimia, ennakkoluulottomia ja ystävällisiä. Pari päivää sitten istahdin bussissa etupenkkiin harmaatukkaisen miehen viereen. Liian usein näkee, että matkustaja täyttää viereisen penkin kassillaan. Tämä harmaatukkainen mies piti kassia sylissään: hän ei arastellut sitä, että joku ihan vieras ihminen saattaisi istua viereen.

Vaihdoimme uuden ystävän kanssa pari sanaa. Olimme hetken hiljaa. Sitten olimme yhtä mieltä siitä, että kun aamulla kello 8 on valoisaa, niin se on hyvää kehitystä kevääseen. Ystäväni kertoi, että oli loukannut olkapäänsä poistuessaan bussin keskiovesta. Kaikenlaista me juttelimme siitä huolimatta, että ystäväni kertoi, että "minulla on uudet hampaat ja vähän vaikea puhua".Ei kommentteja:

Lähetä kommentti