sunnuntai 8. marraskuuta 2015

Kaikki lapset syntyvät hyvinä

Rouva haki vasaran ja nauloja: - Tässä jääkaapin vieressä on hyvä paikka Satokausikalenterille. Eikös olekin?  Potkulautamies saa hakea mangon.

Menin bussilla Helsingin keskustaan, Istuin keskiosassa, samassa tilassa, mihin lastenvaunut parkkeerataan. Edessäni oli lastenvaunut ja vaunuissa vauva (8 kk). Minä katselin vauvaa ja hymyilin. Vauva katseli minua, mutta ei hymyillyt.

Vauva lähti bussista Kurvissa. Vilkutin: - Pidä äidistä hyvää huolta ! Vauva käänsi hetkeksi katseensa äitiin, katsoi sitten minua  - ja hymyili.

Vauvat syntyy hyvinä.

Pari viikkoa sitten uutisoitiin suurilla otsikoilla, että Patriciasta on muodostumassa koko tilastoidun säähistorian voimakkain myrsky läntisellä pallonpuoliskolla. Kyllä meitä pelotti. Myrsky tuli ja meni ja pienten otsikoiden alta sai lukea, että myrskyn vahingot jäivät pelättyä pienemmiksi, lähinnä materiaalisiksi.

No, olihan myrskyllä vakaviakin seurauksia: Teksasin F1-Kisojen aika-ajot jäivät ajamatta rankkasateiden takia. Otsikon kirjoittajilta eivät aiheet kuitenkaan lopu. Jos mitään uutta katastrofia ei tapahdu, niin aina voi muistella menneitä: tsunamistakin tulee joulun aikaan kuluneeksi 11 vuotta.

Täytyy myöntää, että uutisissa on huumoriakin: Hesari kirjoitti, että "Tasa-arvovaltuutettu hyväksyi Finnairin wc:n". Suomalainen mieshenkilö, vauvana varmaan ihana, oli kannellut, että Airbus 350-koneissa bisnesluokassa on vain naisille tarkoitettu wc. Ei lentokoneissa nytkään ole miesten ja naisten vessoja, on vain vessoja. Finnair oli halunnut kertoa, että vessojen tasoa on nostettu ajatellen naisten tarpeita.

Kuka tällaiset valituslaskut maksaa. Toivon, että  valittaja älyää edes kusta istualtaan "naisten vessassa", että ei tule vielä ylimääräisiä siivouskulujakin.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti